Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας με τις καλύτερες παροχές στα πιο αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος της Κρήτης γεμίζοντας τις ώρες παραμονής σας στο νησί μας ευχάριστα απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία, μαθαίνοντας την ομορφιά και την ιστορία του τόπου μας.

Για μετακινήσεις έως 4 άτομα διαθέτουμε ταξί Mercedes σε άριστη κατάσταση κάνοντας σας να απολαμβάνετε την οποιαδήποτε διαδρομή σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε mini van έως 8 θέσεων Mercedes Benz Vito extra long πολυτελείας, Mercedes Benz Viano extra long πολυτελείας & Opel Vivaro με όλες τις ανέσεις που θα κάνει την μεταφορά σας αλλά και την εκδρομή σας μία ευχάριστη υπόθεση. 

Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας για την κράτηση της παραγγελίας σας. Συμπληρώνετε την φόρμα κράτησης και πληρώνετε αφού φτάσετε στον τελικό προορισμό σας με μετρητά στον οδηγό. Αν όμως σας ενδιαφέρει να πληρώσετε την διαδρομή σας πριν την εκτέλεσή της, σας παρέχουμε την δυνατότητα της προπληρωμής μέσω του site μας από τον πιο αξιόπιστο πάροχο (PayPal).

Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας ή του απόπλου σας δεν επιβαρύνεστε κάτι στην προκαθορισμένη τιμή. Θα είμαστε εκεί για να σας παραλάβουμε. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.