Η μονάδα παραγωγής του "Evergetikon" βρίσκεται στο Σκαλάνι, δίπλα στην Κνωσσό.

Τα προϊόντα μας από τότε που γεννήθηκαν το 2005, θέλαμε να είναι ένα έργο του φωτός, μια δουλειά του ήλιου και της φύσης της Κρήτης. Υπάρχουν πολλά συστατικά στη φύση που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στο δέρμα και έχουν ευεργετική δράση.

Η φιλοσοφία μας είναι, ανεξάρτητα από το κόστος των υλικών, να δημιουργήσουμε προϊόντα αξίας 100% φυσικά, με λίγους κωδικούς και πολλές ιδιότητες το κάθε ένα. Προϊόντα που αφορούν από μικρά παιδιά μέχρι βαθιά ηλικιωμένους ανθρώπους.

ΔΕΝ θέλουμε ανθρώπους που να χρησιμοποιούν το ένα προϊόν μετά το άλλο. Θέλουμε κάποια προϊόντα αξίας, φυσικά, με πολλές ιδιότητες, που μας χρειάζονται και μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Με συνεχή έρευνα, αυστηρή επιλογή των υλικών, της διαδικασίας παραγωγής, τον έλεγχο από το γενικό χημείο του κράτους, με χημικές αναλύσεις στα προϊόντα μας, το αποτέλεσμα εγγυημένα είναι: υγεία και φως στο πρόσωπο και το σώμα.

Τα προϊόντα μας με τα χρόνια έχουν γίνει γνωστά, στα εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο που τα βλέπουν μόνο σε καλά μαγαζιά στην Ελλάδα και αλλού. καινοτομίες μας όσον αφορά την προβολή - προώθηση και σύσταση κάποιων προϊόντων, έχουν κατοχυρωθεί.Δεν δημοσιεύονται αλλά γίνονται γνωστές στους πελάτες μας.