ο Jack Travel αποτελεί ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη τουριστικών και ταξιδιωτικών αναγκών.

Στόχος μας είναι και θα είναι πάντα ο άνθρωπος, και επίκεντρο οι διαπροσωπικές σχέσεις, που όπως είναι γνωστό παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Αποσκοπούμε στην προσωπική επαφή μαζί σας, ελάτε στο γραφείο μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας. Η εμπειρία, η ευγένεια και η αξιοπιστία των συνεργατών μας και πάντα οι προσιτές τιμές μας σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παροχές, όχι μόνο θα σας ικανοποιήσουν αλλά θα μας τοποθετήσουν πρώτους στην καρδιά σας. Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος τους, αποτελεί το κυρίαρχο συστατικό για την επιτυχία της εταιρίας.

Η Jack Travel εξυπηρετεί τους πελάτες της από την εκκίνηση του ταξιδιού τους μέχρι και την ολοκλήρωση του. Ως αποτέλεσμα τον άμεσο έλεγχο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη δημιουργία της απαιτούμενης ασφάλειας στον επισκέπτη της Χώρας μας. Ως ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, μπορούμε να κάνουμε κάθε είδους οργάνωση ταξιδιού και να σας προσφέρουμε απεριόριστες προοπτικές. Αυτό μπορεί να είναι οργανωμένες εκδρομές, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, αυτοκίνητα, δραστηριότητες οπουδήποτε στον κόσμο. Ασχολούμαστε με έκδοση εισιτηρίων, πακέτα εκδρομών για γκρουπ ή ατομικά, ημερήσιες εκδρομές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Σας ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, προτεραιότητα μας η ασφάλεια και η ευχαρίστηση σας.