Σήμερα, 47 χρόνια μετά, το ιστορικό εστιατόριο Χατζής, που προσέλκυσε γενιές κρητικών, πλήρως ανακαινισμένο και διατηρώντας παράλληλα την παλιά του αίγλη, βρίσκεται στο ίδιο πάντα σημείο για να δεχτεί και να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Μοναδικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων το εξαιρετικό μοσχάρι γάλακτος στα κάρβουνα, ψημένο με τον παραδοσιακό αργεντινικό τρόπο και σερβιρισμένο ζουμερό σε καυτό μαντέμι. Ξεχωρίζει ακόμη ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος με το πεντανόστιμο αρνί και γουρουνόπουλο και άλλες ιδιαίτερες και ελκυστικές απολαύσεις.

Το νέο εστιατόριο "Χατζής" διαθέτει ακόμη ένα μεγάλο παιδότοπο και ένα χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν παιδικές ταινίες ή να παίξουν ομαδικά παιχνίδια με τη συντροφιά και την επίβλεψη ενός φιλόξενου και διασκεδαστικού κλόουν.

Έτσι ο χώρος του εστιατορίου "Χατζής" προσφέρεται για παιδικά parties, εκδηλώσεις, συνέδρια, γιορτές και βαπτίσεις, τις οποίες αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα, αλλά και για τις οικογένειες ή τις παρέες που θέλουν να απολαύσουν ξεχωριστές γεύσεις σ'ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον.

Το εστιατόριο "Χατζής" είναι πλέον ένας μοντέρνος πολυχώρος για φαγητό, καφέ και παιχνίδι, προορισμένος για κάθε ηλικία και για κάθε γούστο.