Η Πόπη και ο Πάρης σας καλωσορίζουν στο SWEET HOME και στην όμορφη Σαντορίνη μας!

Όλα μας τα δωμάτια είναι μεγάλα και άνετα, είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και πληρούν όλους τους κανονισμούς του ΕΟΤ, όλα έχουν μπάνιο, τηλεόραση, Α/C, κουζίνα για να φτιάχνετε ότι θέλετε, μπαλκόνι και χώρο στην αυλή για να χαλαρώνετε και το σπουδαιότερο που σας παρέχουμε είναι καθαριότητα και ησυχία. Επίσης στην αυλή μας υπάρχει JACOUZI - SPA το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε από της 10.00 το πρωί μέχρι της 21.00 το βράδυ για να σας χαρίσει ένα μοναδικό χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ.

Η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι 1 χλ, γύρω στα 10 με 15 λεπτά με τα πόδια, ο περίπατος προς το κέντρο και την νυχτερινή ζωή δεν είναι επικίνδυνος γιατί υπάρχει πεζόδρομος  ο οποίος φωτίζεται το βράδυ. Η στάση του λεωφορείου είναι στα 200μ. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε προορισμό θέλετε γιατί βρισκόμαστε περίπου στη μέση του νησιού και η πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο είναι εύκολη και γρήγορη. Η κοντινότερη παραλία, είναι 2Κμ. και η μακρινότερη 12Κμ. Το λιμάνι βρίσκεται στα 10χλ. και το αεροδρόμιο στα 6Κμ. Η μεταφορά σας από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο είναι δωρεάν.

Επίσης στα 200μ. από εμάς υπάρχουν οικογενειακές Ταβέρνες , τουριστικά γραφεία, ενοικιαζόμενα μηχανάκια και αμάξια , Σούπερ μάρκετ  , πιτσαρία , σουβλατζίδικο , φούρνος, ζαχ/στείο , Ιντερνετ καφέ . Και για ότι άλλο εσείς ενδιαφέρεστε να μάθετε είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.